nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wie is Orbit.

Orbit Electronic is een winkel die gespecialiseerd is in verkopen van Laptop, Desktop, Lampen, Audio & Elektronica accessoires.
Teven repareren wij ook Laptops, Desktops & Televisies.
Bij ons kunt u ook terecht voor professionele advies op het gebied van ICT, Tv & Elektronica.
Wij bieden een ruim assortiment aan tegen concurrente prijzen, zowel voor bedrijven als particulier.

VERSCHIL VAN PRIJZEN TUSSEN DE WEBWINKEL EN DE "ECHTE" WINKEL?:

Dat klopt, wij kunnen de producten scherper aanbieden op de website, dit in verband met het rechtstreeks doorsturen van de producten en de tijd die er in gestoken wordt. Als u op de website iets goedkoper ziet dan in de winkel, kunt u het daarom ook niet ophalen in de winkel voor de prijs van de website.

TECHNISHE DIENST:

Onze Technische Dienst beschikt over een breed aanbod aan service mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor het laten inbouwen van hardware, instalatie, reparatie, reiniging en advies.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 20:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan: